Over AlmeerseBanen

Over AlmeerseBanen

AlmeerseBanen is het vacatureplatform voor regio Almere!Door middel van onze lokale focus brengen wij Almeerse bedrijven in contact met werkzoekenden. Hierbij maken we gebruik van een, in deze regio, unieke combinatie tussen online én offline promotie van een vacature.

Door middel van onze kennis en promotiemogelijkheden bereiken de werkgevers de gewenste kandidaten. Daarnaast zien potentiële kandidaten de vacatures voorbij komen op de kanalen waar zij actief op zijn. Zo vergemakkelijken we het sollicitatieproces aan beide kanten! 

Almere DEZE WEEK

AlmeerseBanen werkt nauw samen met Almere DEZE WEEK. Door onze samenwerking wordt bedrijven de kans geboden om ook via het grootste offline medium van Almere vacatures te promoten. Vacatures die in de krant met ruim 91.000 exemplaren staan, worden doorgeplaatst op AlmeerseBanen.nl.
Door deze ideale mix van on- en offline promotie wordt de kans op de juiste kandidaat nog groter!

LokaleBanen

In 2012 zijn wij begonnen met de lokale vacaturewebsite WestlandseBanen. Met steeds meer klanten uit de omliggende regio's zijn wij in 2018 gestart met DelftseBanen, en in 2019 met BARseBanen en HaagseBanen. De succesformule bleef niet onopgemerkt, waardoor de vraag vanuit regio's door heel het land volgde.