Zorggroep Almere | , Almere

Werken bij Zorggroep Almere is werken voor de inwoners van Almere. Het is niet alleen een beloning aan het einde van de maand. Een toegevoegde waarde geven aan de zorg voor iedereen van jong tot oud. Dichtbij inwoners staan en de professionals in het werkveld daarbij ondersteunen.

Zorggroep Almere is met ca 2500 medewerkers één van de grootste werkgevers en de grootste zorgaanbieder in Almere. We werken vanuit 17 gezondheidscentra en 8 woonzorgcentra verspreid over heel Almere, een centrum voor Geriatrische Revalidatie en het Geriatrisch Expertisecentrum. Onze kracht ligt in de onderlinge samenwerking, die gericht is op integraliteit van dienstverlening aan onze cliënten.

Op het hoofdkantoor bevinden zich de ondersteunende diensten van Zorggroep Almere, hieronder valt ook de afdeling Planning & Control. Het team bestaat uit 6 controllers: één senior controller met een coördinerende functie, vier business controllers met elk hun eigen aandachtsgebied en een junior-controller die de andere controllers bij hun taak ondersteunt. Wij zijn een enthousiast team, soms kritisch, en altijd op zoek naar verbetering. Dat kan gaan om hogere opbrengsten, lagere kosten waar het kan, en soepele processen. We weten elkaar goed te vinden, delen kennis, en maken gebruik van elkaars vaardigheden.