Thal Technologies bv | Almere

Thal Technologies is in 2003 opgericht door Ad Musters. Tot 2015 opereerden wij onder de naam Universal Science b.v. als onderdeel van Universal Science ltd. In 2015 is na een management buy out onze naam gewijzigd in Thal Technologies b.v.  In 2016 is Thal Technologies verhuisd van Huizen naar Almere. Ons bedrijf telt inmiddels 25 medewerkers.

Met een team van ervaren technici en overige gepassioneerde medewerkers, werkt Thal Technologies al vijftien jaar lang  dagelijks met hart en ziel aan de oplossing die voor de klant het beste is. Dat begint bij het eerste contact waarin we luisteren en vragen stellen, zodat de klantwensen nog duidelijker worden. Vervolgens geven wij een treffend advies. Doordat we alle expertise in huis hebben, inclusief een compleet machinepark, zijn we ook in staat om de producten voor de klant te produceren, in hoog volume maar ook in kleine aantallen. Wat Thal Technologies  ook voor de klant mag betekenen, we doen het altijd in nauw overleg met de klant. We zijn namelijk op zoek naar de beste oplossing; snel, flexibel en op maat.

De basis van ons werk ligt in het koelen van elektronica. Bedrijven kunnen daarnaast bij Thal terecht voor warmtetechniekoplossingen voor ledverlichting. Verder leveren wij led-modules en leds. Steeds meer bedrijven ontdekken Thal Technologies als betrouwbare leverancier. Onze klanten bevinden zich over heel de wereld. De branches variëren van machinebouw tot computer- en telecomproductie, van vliegtuigbouw tot straat- of tunnelverlichting.