Over AlmeerseBanen

Over AlmeerseBanen

AlmeerseBanen is het vacatureplatform voor regio Almere!
Niet alleen vind je hier het grootste actuele aanbod aan vacatures bij jou in de buurt, je kunt er ook gemakkelijk en snel op solliciteren! Jouw sollicitatie wordt vervolgens rechtstreeks doorgestuurd naar de werkgever.

Gratis account
Bij AlmeerseBanen kun je gebruikmaken van een gratis account. In het account kun je overzichtelijk terugvinden op welke vacatures jij gesolliciteerd hebt. Daarnaast kun je interessante vacatures bewaren, waardoor je op een moment dat het jou uitkomt kunt solliciteren. Je kunt jouw cv('s), motivatiebrieven en gegevens toevoegen aan jouw account. Onze website is geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiel, solliciteer dus waar en wanneer het jou uitkomt!

Voor jouw droombaan
AlmeerseBanen doet er alles aan zodat jij jouw droombaan in de regio kunt vinden! Zo worden naast de vacatures ook relevante (sollicitatie)tips en weetjes op onze social mediakanalen en in onze nieuwsbrieven geplaatst. Door onze blogs leer jij hoe je een goede motivatiebrief schrijft of jouw cv op kunt laten vallen bij jouw nieuwe werkgever. Schrijf je in voor jouw persoonlijke job-alert en loop nooit meer een vacature mis! 

Almere DEZE WEEK

AlmeerseBanen werkt samen met Almere DEZE WEEK. Wekelijks vind je in krant de leukste vacatures in de regio. Door de samenwerking staan deze vacatures ook online en kun je hier eenvoudig en snel op solliciteren!

LokaleBanen

In 2012 zijn wij begonnen met de lokale vacaturewebsite WestlandseBanen. Met steeds meer klanten uit de omliggende regio's zijn wij in 2018 gestart met DelftseBanen, en in 2019 met BARseBanen en HaagseBanen. De succesformule bleef niet onopgemerkt, waardoor de vraag vanuit regio's door heel het land volgde.